I després

Aquest dissabte subhasta dels “Engrescats pel Thyssen”

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 7 d’abril, a les 6 de la tarda, es portarà a terme a la Casa Irla, al carrer de l’Algavira 65-69 de Sant Feliu de Guíxols, una subhasta amb quadres, dibuixos i fotografies que han cedit a la Plataforma “Engrescats pel Thyssen” els companys artistes que els donen suport.
El fons recaptats es destinaran a les tasques de difusió i a les activitats de la Plataforma que en cap moment no ha acudit a les subvencions públiques atès que és un col·lectiu basat en l’autogestió i el voluntariat i així contemplen el futur.

Recordem que diumenge es va instal·lar una parada a la Rambla Vidar per tal de donar-se a conèixer davant dels ciutadans i informant sobre aquesta subhasta i sobre la Plataforma a la qual fins i tot dos artistes que no estaven a la llista van oferir les seves obres a la mateixa parada.

Engegada el passat mes de juliol “Engrescats pel Thyssen”, ja compta amb un centenar de persones de Catalunya, de la resta d’Espanya i de l’estranger que han signat per donar-li suport.

El seu objectiu principal és la difusió del projecte de Museu Thyssen a Sant Feliu, de manera que la ciutadania i els habitants de les localitats de la Costa Brava Centre coneguin a fons les oportunitats d’ordre cultural, social i econòmic que suposarà la implantació del Museu per Sant Feliu i tota la zona d’influència.

Algunes de les obres que se subhastaran:

El més llegit

I després