I després

Aquest dissabte, Solidaritat Catalana, celebra les primàries per escollir alcaldable a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, la coordinadora local de Sant Feliu de Guíxols de Solidaritat Catalana per la Independència celebrarà el procés d’eleccions primàries per escollir la persona que encapçalarà la llista per les eleccions municipals del proper 22 de maig.
Així mateix, a la mateixa reunió s’escollirà l’Executiva Local de Sant Feliu de Guíxols, dintre del procés iniciat en el passat Congrés Nacional d’articular el projecte de SI arreu del territori dels Països Catalans.
D’altra banda, des de l’enllaç: solidaritatmunicipal/santfeliudeguixols/imagina es convida als ciutadans de Sant Feliu de Guíxols a participar en l’elaboració del programa electoral participatiu de cara a les eleccions municipals del 22 de maig. Consideren que així la veu de totes les persones que opinin a la campanya “Imagina Sant Feliu de Guíxols”, serà la base per construir la seva alternativa política a la Ciutat. També posen a disposició un correu electrònic de comunicació directa per fer arribar suggerències que és: sisantfeliudeguixols@gmail.com

El més llegit

I després