I després

Aquest dissabte se celebren al Pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols els Jocs Esportius Escolars Sant Feliu i la Vall d’Aro

El Pavelló Municipal Carles Nadal i Cosp de la nostre ciutat, acollirà aquest dissabte 2 d’Abril a les 16h, els Jocs Esportius Escolars Sant Feliu i la Vall d’Aro. L'esdeveniment s'organitza des del Club Esportiu Dojo de Sant Feliu i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Compartiu aquesta història

El Pavelló Municipal Carles Nadal i Cosp de la nostre ciutat, acollirà aquest dissabte 2 d’Abril a les 16h, els Jocs Esportius Escolars Sant Feliu i la Vall d’Aro.
L’esdeveniment s’organitza des del Club Esportiu Dojo de Sant Feliu i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En els Jocs Esportius Escolars es mostren com es transmet als més petits els valors que caracteritzen el karate i que són importants per créixer també a nivell personal. Es tracta de tenir respecte pels demés, formar la personalitat, ser correcte, lleial i puntual; reprimir la violència i finalment posar-hi esforç i constància.

Durant la jornada els pares dels escolars que hi participen, podran participar als entrenaments, així com gaudir de l’esport amb els seus fills a través del Karate, afavorint el coneixement i la cohesió grupal.

Per acabar la jornada es portarà a terme una mini competició per tots aquells que hi vulguin participar.

Més informació: Oriol Perramon, director tècnic a Shitokai Girona/Costa Brava i al Club Esportiu Dojo Karate – 647 064 286.

El més llegit

I després