I després

Aquest dissabte se celebra el “Dia Internacional dels Museus”

Aquest dissabte 18 de maig, és el Dia Internacional dels Museus. Aquest dia, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols organitza diferents activitats.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 18 de maig, és el Dia Internacional dels Museus.
Aquest dia, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols organitza diferents activitats.
Un concurs de pintura ràpida. De 8 a 10h es faran les inscripcions a l’Antic Hospital, de 16 a 18h exposició de les obres al jardí de l’Antic Hospital, a les 17h veredicte del jurat. Organitza: l’Associació d’Amics del Museu.

També un taller medicinal a les 11.30h a l’Antic Hospital.
Taller d’elaboració d’oli de peix porc. A càrrec de Rosa M. Subirós, infermera i antropòloga. L’oli de fetge de peix porc és un remei natural usat tradicionalment pels pescadors de la Costa Brava que era utilitzat per calmar el dolor de les cremades. Cadascú se’n podrà emportar un potet.
Activitat oberta i gratuïta. Per a més informació i inscripcions: Museu d’Història, telèfon 972 82 15 75 o al correu electrònic museuhistoria@guixols.cat

I finalment jornades obertes al Museu d’Història de la Joguina a la Rambla, 48-50. Entrada gratuïta. Visites guiades gratuïtes a les 12h i a les 17h (cal inscripció prèvia, places limitades). Per a més informació i inscripcions: tel. 972 82 22 49.

 

El més llegit

I després