Aquest dissabte 1 de juliol  tindrà lloc la VI Marnaton eDreams Sant Feliu de Guíxols by VW California organitzada pel Club Aquàtic Xaloc . Tres atractius recorreguts que sorprenen per les seves aigües i fons marins, però sobretot per l’espectacularitat de creuar el Freu, un passadís de no més de 5 m d’ample i 10 m d’altura que farà viure als participants una experiència inoblidable, ha informat Nació Digital.

Enguany, com ha novetat, se celebrarà una prova de 12 km per a nedadors més experimentats, que serà el tret de sortida a les 08:00 h des de la platja de Tossa de Mar, que es trobarà en plena festa major, fins arribar a Sant Feliu de Guíxols. La sortida de la travessa de 6 km serà a les 10:00 h des de Cala Canyet, al sud de la població de Sant Feliu de Guíxols.

A les 12:30 h, des de Port Salvi, s’iniciarà a travessia d’1,5 km, una distància que es va introduir fa un parell d’anys, per manera que els nedadors novells també puguin gaudir a l’hora de nedar en aquesta espectacular zona de la Costa Brava.

A migdia tindrà lloc la Marnaton Kids, amb l’objectiu de continuar fomentant la natació entre els més petits. Aquesta nova edició de la Marnaton Kids es farà a la platja de Sant Feliu de Guíxols, amb una prova consistent de diferents distàncies en funció de l’edat dels participants.

Quan acabi la prova, un any més, tindrà lloc la ja clàssica botifarrada.

Foto:  Nicolas Djermoghian—Marnaton eDreams