I després

Aquest dissabte La Xarxa porta a Sant Feliu l’obra familiar ‘La llàntia meravellosa’

Les entrades es poden adquirir online i també presencialment dues hores abans de la representació a la taquilla del teatre

Compartiu aquesta història

La Xarxa ha preparat per aquest proper dissabte 20 d’abril una nova representació de teatre familiar a Sant Feliu amb l’obra ‘La llàntia meravellosa’. Es podrà veure al Teatre Auditori Narcís Masferrer a partir de les 6 de la tarda.

La història tracta d’una nena, la Nur, i la voluntat d’aconseguir el seu únic desig: que la seva mare es curi de la malaltia que pateix, un desig que no es pot complir ja que el geni de la llàntia meravellosa només pot concedir desitjos per a la persona que el troba.

L’obra proposa viatges en catifa màgica, curses al mig del desert, dormir en un oasi sota les estrelles o al caliu d’una haima, en un espectacle que parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que presenta la vida.

Les entrades es poden adquirir online clicant aquí i presencialment, el mateix dia de la representació, a partir de les 4 de la tarda a la taquilla del teatre, amb un preu de 7 euros.

El més llegit

I després