Dissabte s’inaugura la Plaça del Puig

Aquest dissabte, 4 de maig, a les 10 del matí, es procedirà a fer l’acte d’inauguració de la reformada Plaça del Puig (coneguda popularment, també, com la Plaça de les 12).
L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde, Joan Alfons Albó, i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, representants de les dues administracions (Ajuntament i Generalitat) que han fet possible la realització d’aquest projecte llargament reivindicat pels veïns d’una zona que s’havia degradat i que requeria una actuació decidida i costosa.
Per a la celebració s’han programat, a més de l’acte institucional previst per a les 10:30 h., tot un seguit d’actes lúdics que comptaran amb la concentració de de la Colla Gegantera Ganxona que baixarà fent una cercavila des de la Plaça Alabric, a les 10 del matí on es demana que s’hi concentrin els visitants.
A les 11 es convidarà als assistents a una xocolatada popular. A 2/4 de 12, la Fada Iris oferirà un espectacle infantil. I, per tancar, a 2/4 d’11, la formació ganxona Back on Time, liderada per Alícia Calzada i Nacho Alonso, oferirà un concert amb cançons del seu treball “Waiting for the blidnes to end”.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació