I després

Dissabte s’inaugura la Plaça del Puig

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 4 de maig, a les 10 del matí, es procedirà a fer l’acte d’inauguració de la reformada Plaça del Puig (coneguda popularment, també, com la Plaça de les 12).
L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde, Joan Alfons Albó, i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, representants de les dues administracions (Ajuntament i Generalitat) que han fet possible la realització d’aquest projecte llargament reivindicat pels veïns d’una zona que s’havia degradat i que requeria una actuació decidida i costosa.
Per a la celebració s’han programat, a més de l’acte institucional previst per a les 10:30 h., tot un seguit d’actes lúdics que comptaran amb la concentració de de la Colla Gegantera Ganxona que baixarà fent una cercavila des de la Plaça Alabric, a les 10 del matí on es demana que s’hi concentrin els visitants.
A les 11 es convidarà als assistents a una xocolatada popular. A 2/4 de 12, la Fada Iris oferirà un espectacle infantil. I, per tancar, a 2/4 d’11, la formació ganxona Back on Time, liderada per Alícia Calzada i Nacho Alonso, oferirà un concert amb cançons del seu treball “Waiting for the blidnes to end”.

 

El més llegit

I després