I després

Aquest dissabte el Correllengua arriba a la plaça Salvador Espriu de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El proper dissabte, 5 de novembre a partir de les 10 del matí a la Plaça Salvador Espriu, el Correllengua farà acte de presència a la nostra ciutat.

Entre les activitats destaca el concurs literari que aquest any ha volgut homenatjar el poeta Pere Quart, en motiu del 20è aniversari de la seva mort. La proposta ha estat realitzar un poema sobre un animal per tal de recordar el famós recull del poeta “Bestiari”. En aquesta edició han participat els tres centres d’educació secundària de la ciutat: els INS Sant Feliu i Sant Elm i el Col·legi Sant Josep.

També repetiran el Concurs de Panellets i pastissos de tardor, el cercavila de gegants i capgrossos, la botifarrada popular (7€ el tiquet), la venta de castanyes i moniatos, el vermut de moscatell i la xocolatada.

Com a principals novetats tenim el taller de sardanes, el taller de bitlles catalanes, el concurs de dibuix infantil i la projecció del 1r curt d’animació en català

Enguany l’activitat ha estat organitzada per la Comissió Correllengua 2011 formada per més d’una desena d’entitats del municipi: AAVV del Molí de Vent, Eixample, Puig, Centre Excursionista Montclar, Guíxols Decideix, Colla Gegantera, Amics de la Sardana, entre d’altres. Cal dir que aquest mateix grup d’entitats va ser el que va organitzar l’exitosa revetlla de Sant Joan amb l’arribada de la Flama del Canigó.

Per a més informació: www.ganxo.cat correllengua@ganxo.cat 697.400.000

El més llegit

I després