I després

Aquest dissabte comença un curs gratuït de sardanes per a adults a Les Vetlladores

Compartiu aquesta història

Organitzat per l’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols, es relaitza un curs intensiu i gratuït de sardanes per a adults, impartit per Laura Cervera, a l’edifici Les vetlladores del carrer del Mall, tot i que l’entrada s’ha de fer pel pati del carrer Llibertat.

El primer comença aquest dissabte, dia 12 de novembre des de les 16:00 h. fins les 17:00 h. i també es farà els dies 19, 26 de novembre i 3 de desembre.

A més, també n’hi haurà un altre de superintensiu els dissabtes 19 i 26 de novembre des de les 16:30 h. fins les 17:30 h. en el mateix lloc.

Es començarà de zero i es podrà aprendre a ballar, comptar i repartir la sardana a l’estil empordanès. Si hi esteu interessats, o bé coneixeu algú que hi vulgui assistir, cal posar-se en contacte amb la professora del curs tot trucant al telèfon 650088083 o bé mitjançant el correu electrònic: correudelaura@hotmail.es

Cal portar calçat còmode i ganes d’aprendre a ballar a més de compartir una bona estona..

Si us agrada la idea però no podeu assistir-hi durant els horaris establerts, proposeu les vostres preferències atès que, a partir de la participació en aquest, podrien programar-se’n d’altres.

 

El més llegit

I després