I després

Aquest dissabte a La Casa Irla es presenta el llibre de Tura Soler i Jordi Grau

‘Sense càstig: deu crims impunes’ son deu casos de morts impunes, relatats per caçadors de notícies que trepitgen l’escena del crim i s’infiltren en la seva trama

Compartiu aquesta història

Els periodistes d’investigació Tura Soler i Jordi Grau presentaran el seu llibre ‘Sense càstig: Deu crims impunes’, aquest dissabte 28 d’octubre a les 7 de la tarda a La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols.

El text repassa alguns dels casos que fan ballar el cap dels dos autors perquè són crims que continuen sense resoldre’s, perquè no s’ha aconseguit trobar l’autor dels fets o bé perquè no s’ha pogut incriminar el sospitós amb proves concloents. Els autors del llibre han trepitjat les escenes dels crims i expliquen els misteris, les veritats i les incògnites de deu casos d’assassinats que sempre recordaran perquè han quedat impunes.

De qui són les empremtes que van aparèixer a l’escena del crim d’un empresari gironí que van trobar mort al seu apartament? Semblava un assassinat fàcil de resoldre, però mai se n’ha trobat el culpable. Tampoc no s’ha descobert l’autor del crim d’un home que va ser executat mentre feia un àpat de negocis en un restaurant, a qui un sicari va disparar quatre trets. Qui en va ordenar l’execució?

El més llegit

I després