I després

Aquest dissabte a La Casa Irla de Sant Feliu presentació del llibre “Les Altures” de Sebastià Portell

Compartiu aquesta història

En la presentació estarà acompanyat de Pilar Giró i Anna Pentinat

Aquest dissabte a les 7 de la tarda a La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols es farà la presentació del llibre “Les Altures” de Sebastià Portell.
El llibre tracta sobre l’èxit i el fracàs a partir de la figura d’Ismael Smith, un dels creadors més genuïns i excepcionals del nostre patrimoni artístic.

Ho explica Sebastià Portell autor de l’obra.

 

Sebastià Portell (ses Salines, 1992) és el president de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Escriu des de –i sobre– les fronteres textuals i vivencials. És autor de les novel·les Ariel i els cossos (2019) i El dia que va morir David Bowie (2016, premi Time Out Barcelona al Creador de l’Any), els contes de Maracaibo (2014), el llibre de no-ficció Les nenes que llegien al lavabo (2021) i diverses obres teatrals, com Transbord (2018). També ha tingut cura del volum biogràfic Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors (2016) i d’Amors sense casa (2018), la primera antologia de poesia LGBTQ catalana. La seva obra ha estat traduïda al gallec, a l’italià i a l’espanyol. Des del març del 2022, és el president de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

El més llegit

I després