I després

AQUEST DIJOUS CLASSE DE IOGA GRATUÏTA A LA PLAÇA DEL CASAL DE TUEDA PER A CELEBRAR LA SETMANA DE LA FELICITAT

Compartiu aquesta històriaEl dimecres 20 de març és el dia mundial de la felicitat. Des del 2013, les Nacions Unides han celebrat el Dia Internacional de la Felicitat com a reconeixement de l’important paper que exerceix la felicitat en la vida de les persones de tot el món. En 2015, les Nacions Unides van llançar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que pretenen posar fi a la pobresa, reduir la desigualtat i protegir el nostre planeta —tres aspectes primordials que contribueixen a garantir el benestar i la felicitat—. L’any passat, les Nacions Unides van convidar a totes les persones de qualsevol edat, així com a les escoles, els negocis i els governs, a celebrar el Dia Internacional de la Felicitat i aconseguir els 17 objectius.

L’Àrea Bàsica de Salut s’adhereix a celebrar aquest dia i el dijous 21 de març, a les 12 del migdia a la Plaça del casal Tueda (plaça Conrad Portas), proposa una classe de ioga on qui vulgui podrà participar de forma totalment gratuïta , tan sols caldrà portar-se una tovallola o una estoreta.

Seguidament el Dr. Beltran llegirà un divertit manifest per celebrar d’aquesta manera la setmana de la felicitat.El més llegit

I després