I després

Aquest cap de setmana torna la Guíxols Cup amb les embarcacions ILCA

Compartiu aquesta història

Fotografia: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

 

Aquest cap de setmana del 4 i 5 de febrer torna la Guíxols Cup al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols en la seva 8a edició, després que la passada prova de les classes Europa i 420 se suspengués per les males condicions meteorològiques. En la competició d’aquest cap de setmana hi participen les embarcacions ILCA amb més de 70 esportistes, entre els quals troben regatistes màster.

La regata començarà el dissabte a les 10:30 amb la reunió de tècnics i a les 12:00 es farà la sortida. Hi ha programades un màxim de sis proves que es repartiran en tres per dia. Pel que fa a l’entrega de guardons es farà el diumenge 5 de febrer a les 5 de la tarda.

La propera cita serà en categoria Optimist, el darrer cap de setmana de novembre, en una prova que s’emmarcarà en el calendari de regates de la temporada 2023-2024.

 

La història de la Guíxols Cup

La competició va néixer l’any 2016 al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols amb el suport de la Federació Catalana de Vela i l’Ajuntament de la ciutat, amb l’objectiu d’organitzar una regata que homenatgés la passió per l’esport de la vela que hi ha a la ciutat i donar a conèixer Sant Feliu per generar un impacte econòmic positiu.

El més llegit

I després