I després

Aquest cap de setmana torna a Sant Feliu de Guíxols el desafiament esportiu més gran del món per equips: La Trailwalker 2022

Compartiu aquesta història

Els propers dies 21 i 22 de maig tindrà lloc a la província de Girona una nova edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker. La prova és un desafiament esportiu en equip (4 marxadors i dues persones de suport) que consisteix a recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores o 50 quilòmetres en un màxim de 16 hores. Ambdues proves tindran com a punt d’inici el municipi d’Olot que, a través del seu ajuntament, torna a involucrar-se una vegada més en aquest repte esportiu solidari.

Aquest any com a novetat, l’organització ha inclòs 10 quilòmetres en 4 hores per poder gaudir de tota l’experiència amb la família i els amics, ja que no és una cursa de relleus ni cal fer-la corrent, ja que es pot completar caminant. L’important és que els membres de l’equip comencin i acabin junts.

Els equips han d’aconseguir per participar-hi, 500 euros per a la distància de 10 quilòmetres i de 1.500 euros per a la prova de 50 o 100 quilòmetres.

Amb els fons recaptats, Oxfam Intermón realitzarà projectes a l’Àfrica i l’Amèrica Llatina per garantir l’accés a l’aigua potable a les poblacions més vulnerables, afectades per sequeres, tornados o inundacions, cada cop més recurrents a causa de l’emergència climàtica.

Les distàncies i les sortides s’efectuen des de punts diferenciats i seran les següents:

• 100 KM: sortida dissabte 21 de maig, d’Olot a Sant Feliu de Guíxols.

• 50 KM: sortida dissabte 21 de maig, d’Olot a Girona.

• 10 KM: sortida diumenge 22 de maig, de Santa Cristina d’Aro a Sant Feliu de Guíxols.

Tota la informació detallada a la web del Oxfam Intermón Trailwalker.

Vídeo Oxfam Intermón Trailwalker.

El més llegit

I després