food-truck-web

AQUEST CAP DE SETMANA A PEU DE SORRA A SANT POL

A Peu de Sorra inicia un projecte que omplirà les platges de Catalunya de gastronomia, moda i tallers.
El primer esdeveniment de la ruta tindrà lloc del 2 al 5 de juny a Sant Feliu de Guíxols, a la Platja de Sant Pol.

A Peu de Sorra neix amb la voluntat d’esdevenir un espai de culte pels amants de l’street food, el shopping creatiu, la bona música i l’estiu. Orientat a un públic jove i familiar, l’esdeveniment oferirà una experiència única que combina l’oci i la gastronomia i que viatjarà per 3 espais idíl•lics de la Costa Brava, Central i Daurada amb un objectiu comú: trobar-se amb els amics i la família tocant la sorra, davant el mar i gaudint d’un ambient mediterrani.

L’espai escollit per a la primera edició, la Platja de Sant Pol de S’Agaró, a Sant Feliu de Guíxols, és ideal per a l’ambient de l’esdeveniment ja que es troba a tocar del mar, és ampli i de fàcil accés per als visitants.

L’esdeveniment està inspirat en la cultura boho. Els concerts, les actuacions i les sessions de DJ aniran combinades amb 8 foodtrucks amb propostes gastronòmiques d’autor, preparades per a satisfer els més foodies, tallers a peu de sorra, activitats infantils i altres disciplines.

La moda i el glamour hi jugaran un paper important. Els assistents podran trobar, dins l’espai de moda, fins a 15 firmes de roba i complements diferents, desfilades, tallers de perruqueria… Els expositors i d’altres organitzacions que hi vulguin participar poden consultar la web www.apeudesorra.cat.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació