I després

Aprovada la redacció del projecte bàsic i executiu del Thyssen de Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aprovar en la Junta de Govern Local del passat 11 de juny de 2019 una de les passes administratives més importants pel que fa al futur museu Carmen Thyssen de la localitat: el procediment per adjudicar el concurs de redacció del projecte bàsic i executiu del Thyssen.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aprovar en la Junta de Govern Local del passat 11 de juny de 2019 una de les passes administratives més importants pel que fa al futur museu Carmen Thyssen de la localitat: el procediment per adjudicar el concurs de redacció del projecte bàsic i executiu del Thyssen.

Per l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, es tracta de la peça fonamental que faltava en la tramitació administrativa del futur museu: “a la darrera Junta de Govern hem aprovat posar a licitació la redacció del projecte executiu del Thyssen. Ha estat una de les fites dels projectes estratègics d’aquest mandat que finalitza i ha estat el colofó de quatre anys en què el govern ha treballat de valent. Crec que és la millor manera d’acabar el mandat, i és una molt bona notícia per la ciutat. Ara se segueixen els tràmits, i això permetrà conèixer en poc temps quin serà l’equip que ho impulsarà, per tal de començar posteriorment les obres”

Tècnicament es tracta d’iniciar el procediment d’adjudicació del concurs de projectes per seleccionar una proposta per la redacció del projecte bàsic i executiu de reforma i ampliació del monestir, pel projecte museogràfic i del projecte d’urbanització de l’entorn, així com els treballs de direcció d’obra pel futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols.

Veu: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després