I després

Antenes de Telefonia Mòbil, reunió oberta aquest dimecres a l’Ajuntament de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està treballant conjuntament amb el Centre de Recerca i Governança del Risc de la Universitat Autònoma de Barcelona en el projecte GECODIT per a la generació de consens social en el desplegament de la telefonia mòbil (3G). La finalitat d’aquest treball és afavorir les dinàmiques de consens i diàleg que han de possibilitar un desplegament eficient d’aquestes infraestructures. La tasca se centra en facilitar un diàleg fluid i obert entre els diferents actors implicats (ciutadania, operadors, Ajuntament).

Per tal de donar veu a la ciutadania volem convidar-vos a una reunió informativa on s’explicarà el projecte i el marc legal i tècnic d’actuació. També tindrem l’oportunitat d’escoltar les vostres aportacions i recollir les vostres opinions.

En aquesta reunió informativa també convidarem a un tècnic de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya per tal de donar informació en relació a les instal•lacions de telefonia mòbil i aclarir dubtes. Per últim, aprofitarem la reunió per explicar-vos el procés que estem seguint i en el que us pregarem la vostra participació.

Així doncs, l’ordre del dia per la reunió serà el següent:

DIA: DIMECRES, 23 DE MARÇ DE 2011, 20 hores
LLOC: SALA DE PLENS
AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS (PLAÇA DEL MERCAT, 6-9)

20.00h Benvinguda
20.20h Explicació del projecte GECODIT i la seva finalitat
20.45h Les ITM: marc legal, marc tècnic i com aplicar el principi de precaució
21.00 Precs i preguntes.

El més llegit

I després