I després

Anna Vicens publica un documental d’homenatge a Juli Garreta creat l’any 1971

El projecte va participar al certamen de cinema amateur on es va proclamar guanyador

Compartiu aquesta història

Imatge de portada: membres de la Comissió Garreta

Anna Vicens ha publicat a Youtube un documental dedicat a la figura del compositor Juli Garreta impulsat per la comissió que s’encarregava d’aquesta iniciativa i que estava composta per destacats personatges de la nostra ciutat.

La idea del projecte, filmat en 8 mil·límetres i anomenat ‘Ciutat entre pedra i aigua’, va ser de Josep Vicente, qui també en va redactar el guió. La realització va anat a càrrec de Toni Ferrer Gallego, l’ajudant de realització va ser Jordi Ros, el muntatge el va fer la pròpia Anna Vicens i de la sonorització se’n varen encarregar Alexandre Matas i Cinta Bassols. Pel que fa a la veu en off que s’hi post escoltar, correspon a Josep Escortell.

En el seu moment, el film es va projectar a la nostra ciutat i també a La Bisbal.  A més, també va participar al certamen de cinema amateur del següent any, on en va ser el guanyador. Anna Vicens ens ho explica.

D’aquesta pel·lícula se’n varen extreure alguns fragments que es poden veure a al film ‘Anatomia d’un Festival’. Podeu veure el documental, de 21 minuts de durada, dedicat a Garreta, aquí sota.

El més llegit

I després