I després

Ángel Martín, Facu Díaz, Miguel Maldonado, Ana Morgade i Sílvia Abril al cartell del festival de l’humor Salat

Les entrades es posen a la venda avui dimecres a les 12 del migdia al web oficial

Compartiu aquesta història

Aquest estiu torna al Porta Ferrada el festival de l’humor Salat amb els més destacats protagonistes de la comèdia actual. La proposta tindran lloc entre el 5 i el 7 de juliol.

Ángel Martín, Facu Díaz i Miguel MaldonadoAna Morgade, Silvia Abril, David Cepo i JJ Vaquero, seran protagonistes amb les seves actuacions al Guíxols Arena. Les entrades es posen a la venda avui dimecres a les 12 del migdia al web oficial, aquí. Josep Saballs, regidor responsable del festival, ens parla d’aquestes propostes.

Entres les actuacions previstes també n’hi haurà mitjà format, que es faran a Sala Las Vegas, i d’altres de format més reduït, que tindran lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer.

La programació encara no està definitivament tancada i hi ha la possibilitat que es vegi ampliada. Aquesta quarta edició del Salat arriba després de l’èxit de l’any passat, on es varen vendre 12.000 entrades.

Des de l’organització es destaca que “la nova edició promet superar les expectatives i oferir una experiència encara més enriquidora i divertida per a tots els amants de l’humor”.

El més llegit

I després