I després

Àncora digital més immediata, més econòmica

Compartiu aquesta història

El setmanari Àncora, no s’escapa de la crisi i abans de plantejar-se una hipotètica desaparició per les retallades en les subvencions, la baixada de publicitat, la disminució de subscriptors i la puja de costos en la seva confecció i enviaments, es proposa renovar-se fent part de la seva tirada a través d’Internet.
Aquest fenomen de la premsa local, que compta amb 65 anys d’existència, tot i que compta amb un important gruix de seguidors històrics i anunciants fidels, necessita que després de l’esforç que ha fet per aportar puntualment la informació a la ciutat, sigui ara la ciutat qui faci el petit esforç de donar-li suport.
Àncora s’apunta doncs, a les noves tecnologies i a partir d’aquest 2013, a més de la seva edició habitual en paper i també ho farà en format digital-pdf que s’enviarà als subscriptors via correu electrònic a millor preu que l’edició en paper.
Aquest sistema permet, a part de ser ràpida la recepció, una fàcil lectura, es pot imprimir i permet el seu arxiu per crear una hemeroteca de la publicació.
Les noves condicions tant de venda com de subscripcions amb que es comercialitza són les següents:
Preu a les llibreries: 1,40 euros
Enviament local en paper: Anual: 80 €. Trimestral: 20 €
Enviament forà en paper: Anual: 100 €. Trimestral: 25 €
Enviament general digital: Anual: 60 €. Trimestral: 15 €
Tots els subscriptors i lectors que vulguin acollir-se a aquesta nova modalitat de recepció d’Àncora, han de notificar-ho al correu electrònic: redaccio@setmanariancora.cat, indicant l’adreça electrònica on volen rebre l’exemplar en format pdf. També poden omplir la butlleta de subscripció que es publica a l’exemplar en paper.

El més llegit

I després