I després

ANC Guíxols participa en la campanya per cosir 1 milió de mascaretes

La territorial a Sant Feliu de Guíxols de l’Assemblea Nacional Catalana, "Guíxols per la Independència”, ha participat en la campanya “Objectiu 1 milió de mascaretes”, que farà arribar aquestes mascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania. Estan elaborades amb material homologat, hidrofugat, de manera que cadascuna es podrà rentar vora trenta vegades sense que perdi la protecció.

Compartiu aquesta història

La territorial a Sant Feliu de Guíxols de l’Assemblea Nacional Catalana, Guíxols per la Independència, ha participat en la campanya “Objectiu 1 milió de mascaretes”, que farà arribar aquestes mascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania. Estan elaborades amb material homologat, hidrofugat, de manera que cadascuna es podrà rentar vora trenta vegades sense que perdi la protecció.

La secció local compta amb la col.laboració de 12 cosidores que han participat de l’acció de manera voluntària i que fins ara n’han cosit 3.200. Una primera tirada de 1.000 ja ha estat entregada a l’Ajuntament per tal que les facin arribar als treballadors municipals d’àrees com brigada, neteja, policia, serveis socials, entre altres.

Les 2.200 restants es posen a la disposició dels ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu i es trobaran en una sèrie de comerços col·laboradors a canvi del donatiu que es consideri més oportú. La totalitat recaptada s’entregarà a projectes de lluita contra la Covid-19. Seran distribuïdes amb la col·laboració de l’Ajuntament i Estanc Claramunt.

Des de l’ANC expliquen que l’acció ha estat possible “gràcies a la cadena de solidaritat que ha permès l’entrega del material, la confecció i el repartiment de les mascaretes”.

Els comerços on es podran trobar són:

-Kawama animals
-Estanc Claramunt
-Veterinàriament
-Estanc nº 3
-Peix Sara
-Peixos Torrent
-Llibreria Roldós
-Fruits secs Anna
-Carnisseria Nou Xargay
-Supermercat Ca l’Àngel
-La fleca de l’Empordà
-Supermercat Caprabo
-La finestra verda
-Can Prat
-Can Kiku – c/ Major
-Can Kiku – c/ Lleida
-Saballs gestió SL – Assegurances Allianz
-Carnisseria de La Rambla
-Cheff ràpid
-Estació de servei Adrià Casas (benzinera BP)
-L’Empord@net
-Fruites i verdures Gironés
-Carnisseria Emilio
-Fruites i verdures López

També hi haurà disponibilitat de mascaretes, en packs de dues per cosir, al preu d’1 euro a l’Hipermercat Esclat.

El més llegit

I després