I després

AMPLIACIÓ DE NOTÍCIES DE DUES MORTS

Compartiu aquesta història

Recopilem dues informacions sobre dues morts de persones de Sant Feliu de Guíxols, la primera succeïda en les darreres hores i una segona de la qual ampliem la informació que us varem avançar el dimarts a la nit:

MOR UNA DONA EN CAURE D’UN SEGON PIS A SFG
Una dona de 95 anys ha mort aquest dimecres a resultes de la caiguda que s’ha produït des d’un segon pis a l’inici de la carretera de Palamós, en el bloc de pisos situat en el número 10 d’aquesta via.
Durant més d’una hora, la Policia Local ha tallat el trànsit de la carretera entre el passeig dels Guíxols i el giratori del carrer Comerç atès que el cos de la dona ha caigut enmig del carril de pujada.
Quan la patrulla ha estat avisada, l’interlocutor informava d’un possible atropellament i quan ha arribat al lloc, el propietari del vehicle que es trobava prop del cos de la dona ha estat qui ha aclarit que havia caigut des d’un dels pisos i que simplement havia frenat per no topar-hi.
Realitzades les primeres investigacions s’ha identificat a la dona de 95 anys, veïna d’aquell bloc que tenia una de les finestres d’una mampara d’alumini oberta de la qual, per l’alçada, donava la sensació que, difícilment la caiguda podia haver estat accidental.
Dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues de la Policia Local, a càrrec d’un sergent i del regidor, Francisco Cárdenas, a més del furgó funerari, han esperat l’arribada de la jutge per fer l’aixecament del cadàver a les 16:30 hores. Tot seguit els serveis funeraris s’han fet càrrec del cos de la dona enmig de la presència dels veïns del bloc i dels passants que restaven a l’espera de la finalització de l’operatiu.
Entre el veïnat es comentava que la dona havia quedat vídua feia prop d’un any i que es tractava d’un matrimoni que durant molts anys havia viscut a Bèlgica i que finalment havien decidit venir a viure a Sant Feliu.

MORT SOBTADA DE L’ADVOCAT LLUÍS FRIGOLA
Tal i com us havíem avançat el dimarts, l’advocat Lluís Frigola, va morir sobtadament mentre es trobava de vacances, el seu cos serà incinerat i les seves cendres traslladades des de Fureteventura. El diari El Punt Avui oferia una àmplia informació a més d’una fotografia del conegut advocat: “Lluís Frigola Roura, advocat amb despatx a Sant Feliu de Guíxols amb una llarga trajectòria en el món judicial a les comarques gironines, va morir de manera sobtada ahir, mentre era de vacances a les Canàries, on tenia una residència d’estiueig.
Lluís Frigola era un home molt aficionat a viatjar i amb coneixements diplomàtics, però la seva vida professional girava sobretot entorn del Baix Empordà. Era reconegut com a jurista i legalista, i requerit sovint per les administracions per participar en jornades i conferències sobre la matèria. Per exemple, el mes de març va ser un dels ponents en les jornades sobre seguretat ciutadana que va organitzar la policia local de Platja d’Aro, en què va compartir estrada, entre altres, amb el fiscal Víctor Pillado i la jutgessa Thaís Pellejà. Especialista tant en casos civils com penals, Lluís Frigola recentment ha estat en l’esfera mediàtica pel fet de ser el representant legal de José Moreno, l’amo dels bordells Paradise, Edén i Eclipse, a qui ha hagut de defensar davant de l’Audiència en diverses ocasions. Frigola va aconseguir l’absolució del seu client en el darrer judici que se li va fer, en què s’enfrontava a una pena de 14 anys de presó per haver liderat una xarxa de proxenetes. Actualment, exercia l’acusació particular contra els sospitosos d’haver posat bombes al Paradise”.

El més llegit

I després