El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols donarà el proper mes de setembre el tret de sortida d’una nova temporada de regates. El pròxim dissabte 3 de setembre començara així la XXIV edició del Trofeu Sant Elm de creuers.

Les embarcacions faran un recorregut de 16 milles nàutiques. Sortiran de Sant Feliu, hauran d’arribar a les illes Formigues, virar-les per babord i, posteriorment, fer el camí de tornada fins al port guixolenc.

Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar fins al mateix dia de l’inici abans de les onze del matí a les oficines del Club, situades a la zona esportiva del port. També es poden realitzar per telèfon o bé mitjançant el correu electrònic del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. Les instruccions de la Regata no estaran a disposició dels iots que hi participaran fins a les 9:30 del mateix dia de la competició. La sortida serà a les dotze del migdia del dissabte.

El mes de setembre el Club organitzarà dues regates més, que seran el Trofeu President i el Trofeu Obertura 2011 d’Optimist/420. Totes dues es celebraran el dissabte 10 de setembre.

DdG