I després

Aquest setembre comença una nova temporada de regates al Club Nàutic de SFG

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols donarà el proper mes de setembre el tret de sortida d’una nova temporada de regates. El pròxim dissabte 3 de setembre començara així la XXIV edició del Trofeu Sant Elm de creuers.

Les embarcacions faran un recorregut de 16 milles nàutiques. Sortiran de Sant Feliu, hauran d’arribar a les illes Formigues, virar-les per babord i, posteriorment, fer el camí de tornada fins al port guixolenc.

Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar fins al mateix dia de l’inici abans de les onze del matí a les oficines del Club, situades a la zona esportiva del port. També es poden realitzar per telèfon o bé mitjançant el correu electrònic del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. Les instruccions de la Regata no estaran a disposició dels iots que hi participaran fins a les 9:30 del mateix dia de la competició. La sortida serà a les dotze del migdia del dissabte.

El mes de setembre el Club organitzarà dues regates més, que seran el Trofeu President i el Trofeu Obertura 2011 d’Optimist/420. Totes dues es celebraran el dissabte 10 de setembre.

DdG

El més llegit

I després