I després

Alumnes del PQPI-PTT comencen la formació en empreses

Compartiu aquesta història

L’alumnat del PQPI – PTT Guíxols – Vall d’Aro (Programes de Qualificació Professional Inicial i Pla de Transició al Treball), ja han començat la seva formació en centres de treball. L’objectiu d’aquesta fase és finalitzar la formació professionalitzadora en una empresa del sector, la qual permetrà completar les seves competències i garantirà que l’alumnat està preparat per inserir-se laboralment.

Aquesta part de la formació té una durada de 220 hores al perfil d’hoteleri, de 200 hores al perfil de vendes i que durarà fins a final de curs (22 de juny).

Des de l’organització del programa s’agraeix la col·laboració de totes aquestes empreses, sense la qual no seria possible que l’alumnat finalitzés la seva formació.

 

Presentació del Projecte Integrat

El dia 25 d’abril, l’alumnat del perfil d’hoteleria del PQPI – PTT Guíxols – Vall d’Aro va presentar el Projecte Integrat. Un aperitiu dissenyat i realitzat íntegrament per l’alumnat amb l’objectiu d’oferir-lo, com a agraïment, a totes les persones que han fet possible la seva formació.

Les empreses col·laboradores són: Club Nàutic Port d’Aro, Hotel Barcarola, Hotel NM-Suites – Restaurant Sa Cova, Bar Cavall Bernat, Hotel Sant Pol, Hotel Aromar, Restaurant Barbieri S’Agaró, Restaurant Channel, Hostal La Gavina, Restaurant El Salmón, Hotel s’Agaró, Restaurant El Gallo, Bar La Gaviota, Restaurant Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Bar Centre Cívic Vilartagues. Parafarmàcia Vida Sana, Decathlon Platja d’Aro, Biblioteca Mercè Rodoreda, Centre Cívic Vilartagues, Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, Museu d’Història de la Joguina, Distribucions Márquez, Hipócrates Curhotel, Íntims, Global Solutions, Escola de Vela i Kaiak, Tipi Park d’Aro i Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

 

Un alumne del PQPI d’hoteleria farà part de la seva formació en una empresa a Itàlia gràcies al Projecte Leonardo.

Un alumne del perfil d’hoteleria del programa ha estat seleccionat per participar en l’estada formativa a Torí (Itàlia) d’uns quinze dies (24 de maig al 9 de juny de 2012),subvencionada per un projecte Leonardo da Vinci, del Programa d’Aprenentatge Permanent de la Unió Europea. L’objectiu d’aquesta estada és conèixer un país i una realitat laboral diferent i, alhora, completar la seva experiència formativa i pràctica en la professió. (Inclou pràctiques en una empresa, classes d’italià i diverses activitats culturals).

El més llegit

I després