I després

Alumnes de Sant Feliu porten l’obra ‘Sorority paradise’ al Festival Píndoles de Barcelona

La proposta teatral l'han escrit i l'interpreten elles mateixes i explica la història d'unes vedettes que decideixen rebel.lar-se contra el seu públic habitual

Compartiu aquesta història

Alumnes de Batxillerat Artístic de l’INS Sant Elm portaran fins al Festival Píndoles del Castell de Montjuïc de Barcelona l’obra teatral ‘Sorority Paradise’, escrita i interpretada per elles mateixes.

Aquesta obra ja es va estrenar al Festival Píndoles que es va celebrar recentment a Sant Feliu. Dins aquesta incitativa també s’incloïa un mentoratge que va anar a càrrec de Marta Aran. La professora d’Arts Escèniques de l’institut ganxó, Mariona Font, ens explica que les alumnes de Sant Feliu seran les úniques d’un institut de secundària que presentaran una obra al festival de Montjuïc.

L’obra de teatre explica la història de les vedettes d’un cabaret que decideixen rebel·lar-se contra el seu públic habitual.

L’obra es podrà veure el dissabte 10 de juny al Castell de Montjuïc de Barcelona en un festival que inclourà obres de companyies professionals de tot el país. Està interpretada per Júlia Bonilla, Alba Calabuig, Ana Montserrat, Sara Muñoz, Alison Polo, Afra Pujol, Berta Soler i compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu.

El més llegit

I després