I després

Alerta policial d’estafa a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Els cos dels Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, estan alertant que una persona està portant a terme una estafa als habitants de domicilis de Sant Feliu de Guíxols.
És per això que es demana la col·laboració ciutadana al temps que s’adverteix de la presència d’aquest delinqüent al municipi que fa visites fent-se passar per operari de la companyia elèctrica i sol·licita l’accés al domicili per comprovar primer el funcionament del comptador i desprès les instal·lacions elèctriques de l’habitatge, amb l’única finalitat de robar. Es recomana no deixar entra a cap persona desconeguda al seu domicili sense verificar-ho prèviament.
Si ha rebut la visita d’aquesta persona al seu domicili es sol·licita col·laboració ciutadana i informar als cossos de seguretat a través del 112 o bé del telèfon de policia local: 972324211.
D’altra banda, s’informa que aquest dijous, a les 10:30h la policia local ha detingut una persona com a possible autor de robatoris amb amenaces a noies de la Ciutat que anaven a l’institut. També s’ha detingut diverses persones per robar a la deixalleria.

 

El més llegit

I després