URGENT
I després

Albó creu que s’ha acabat el cicle polític de Motas al capdavant del govern

Compartiu aquesta història

El candidat de MEScat, Pere Albó, va ser el convidat divendres de l’entrevista política a Ràdio Sant Feliu. Albó creu que el cicle de govern de Tots per Sant Feliu i que el seu projecte agonitza. De fet Albó creu que la formació de Motas no té projecte i que actua amb cortines de fum com l’aparcament de l’estació de busos o l’espigó de garbí.

MEScat defensa l’aparcament soterrat al passeig de mar connectat amb el de la plaça del mercat. Segons Albó es podria fins i tot triplicar el nombre d’estacionaments i seria de pagament amb ofertes pels residents o pels qui comprin al centre. 

Demana ordenar els allotjaments turístics, tot i que defensa que encara es poden assumir més pisos similars. Albó recorda que la ciutat viu del turisme i acusa a d’altres formacions de turismofòbiques.

Albó s’ha mostrat contundent amb la neteja a Sant Feliu. Considera que si el contracte signat es complís, es podria menjar sopes al terra, però denuncia falta de seguiment per part del consistori. 

El candidat no creu que hi hagi inseguretat a la ciutat, i considera que les sensacions d’inseguretat estan més vinculades a aspectes com ara manca de llum en algunes zones que no pas a afers policials.

I després