I després

ALÀBRIGA, UN APARTHOTEL DE LUXE A SFG

Compartiu aquesta història

En aquests dies hem publicat algunes notícies esperançadores a l’hora de recuperar les places hoteleres dels bons anys del turisme després d’haver minvat espectacularment amb el tancament en bloc dels hotels dels germans Anlló.
La venda del Rex, Les Noies, Gesòria i Avenida i la futura sortida del Panorama donaran una important empenta a l’oferta de Sant Feliu.
En aquestes darreres hores, des de l’Ajuntament també s’ha aportat informació sobre el futur aparthotel d’alt standing en el solar de l’antic Alabriga, un establiment que disposarà de 30 apartaments de luxe, 18 d’ells amb 2 habitacions i 12 amb 3 habitacions, el mateix nombre de banys, saló-menjador-cuina i terrassa.
La superficie total construïda serà de 8.494,75 m2 que es distribuirà en 2 plantes de soterrani a on s’ubicaran l’aparcament, trasters i magatzem així com la recepció, vestíbul de l’aparhotel, un bar, restaurant, cuines, saló multiusos, aseos i instal·lacions centrals i 4 plantes més a on es distribueixen els 30 apartaments i terrasses.
Tant la façana com la coberta (que serà plana i transitable), tindran acabats amb llistons de fusta de teka, la qual cosa, afavorirà la integració de l’edifici amb l’entorn.
La llicència d’obres no inclou les zones de servitud de trànsit ni de protecció de la Llei de costes, les quals requeriran d’una autorització prèvia del Servei de Costes de la Generalitat de Catalunya i l’aprovació del projecte ha estat condicionat per l’Ajuntament al compliment d’una sèrie de requisits :
-En matèria de protecció de la vegetació existent i reposició de l’arbrat malmès a la primera fase d’execució dels fonaments.
-En matèria de protecció del medi ambient amb diverses mesures de recollida d’aigües pluvials, xarxa de sanejament, o altres per evitar la contaminació acústica i d’aigües residuals.
-En l’adequació del projecte a la normativa de seguretat especialment en cas d’incendis.
La empresa constructora encarregada del projecte és de la zona de Sant Feliu. La regidora d’Obres Públiques Dolors Ligero, ha manifestat que l’Ajuntament ha facilitat en tot moment els tràmits per la concessió de la llicència d’obres ja que considera que es una molt bona noticia per la ciutat, tant pels llocs de feina directes i indirectes que crearà com per la seva contribució a potenciar el turisme de qualitat a la nostre ciutat.

El més llegit

I després