I després

Al-Anon Costa Brava celebra 20 anys a Sant Feliu de Guíxols

Es reuniran el proper dissabte 21 d’octubre a les 11 del matí al Centre Cívic Tueda

Compartiu aquesta història

Al-Anon Costa Brava, el grup d’ajuda mútua de familiars i amics de persones amb problemes amb l’alcohol celebren dues dècades de la posada en marxa a Sant Feliu.

Al-Anon és una germandat mundial que es va crear l’any 1951 en la qual s’ajuden els uns als altres a deixar l’alcoholisme i a mantenir-se en estat sobri. Fa 20 anys que es va obrir la seu a Sant Feliu de Guíxols.

Per celebrar l’aniversari es reuniran el proper dissabte 21 d’octubre a les 11 del matí al Centre Cívic Tueda del carrer Gravina 39 de la nostra ciutat.

En la xerrada es presentarà la visió de la problemàtica de les persones que son malaltes d’alcoholisme que estan en procés de recuperació, i també d’aquelles que han passat per aquest problema i que es recuperen compartint les seves experiències.

Ens ho explica una familiar d’un alcohòlic que participa a les xerrades del grup Al-Anon per familiars i amics de persones afectades per l’alcoholisme.

La finalitat del grup és donar ajut a qui tingui parents o amics amb problemes d’alcoholisme i cregui que la seva vida s’ha fet difícil de suportar amb les persones que pateixen aquest tipus de malaltia.

Les reunions del grup Al-Anon Costa Brava se celebren cada dilluns de 6 a 8 del vespre al Centre Cívic Tueda del carrer Gravina, a la sala número 2.

Disposen de dos números de telèfon d’informació: 644802867 i 932012124.

El més llegit

I després