I després

Ajut de la Diputació de Girona per a la renovació del parquet del pavelló Carles Nadal

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha rebut aquest 2022 una subvenció de 25.000€ de la Diputació de Girona per a la renovació del paviment de parquet del Pavelló Carles Nadal i Cosp, que en breu serà renovat.

Ho explica l’alcalde de la ciutat, Carles Motas.

 

L’ajuda de la Diputació de Girona, dins del Programa “Suport als municipis per a la promoció i el foment de l’activitat fisicoesportiva i l’esport, Subprograma A4 de Suport a la renovació del paviment esportiu dels equipaments esportius municipals”, de la convocatòria de 2022, permetrà disposar d’un paviment més polivalent i adequat a les nombroses activitats esportives que s’hi practiquen.

El paviment original existent havia patit un deteriorament i desgast importants i calia renovar-lo per guanyar en seguretat, qualitat i prestacions tècniques més adients al seu ús.
Recordem que l’Ajuntament també ha invertit pel que fa a instal·lacions esportives en la gespa del camp de futbol Josep Sunyer i Arxer i en la il·luminació i el canvi de les cistelles del pavelló Municipal La Corxera.

 

El més llegit

I després