I després

Ajornen l’obertura de la plica de la piscina mancomunada del Baix Empordà

Compartiu aquesta història

El procés de licitació del projecte de piscina coberta de la mancomunitat de Palamós, Calonge i Vall-llobrega ha quedat endarrerit després que l’obertura del sobre on hi ha la proposta econòmica de l’única empresa licitadora que s’havia de fer aquest dimecres fos ajornada fins al dia 15, segons va informar Ràdio Palamós.
El motiu és la complexitat del propi procés, ja que la licitació no només ha de resoldre qui es fa càrrec de la construcció de la piscina, sinó també qui s’encarrega de la seva explotació i gestió.
Els serveis tècnics dels ajuntaments de Palamós i Calonge, que actuen com a representants de la mancomunitat de municipis que formen amb Vall-llobrega, han de fer els informes referents als projectes tècnics, de gestió i viabilitat econòmica.
De moment, l’única proposta que s’ha presentat al concurs inclou en un mateix paquet quatre empreses de diferents sectors econòmics.
El projecte per construir la futura piscina de Palamós, Calonge i Vall-llobrega té un preu de sortida a concurs de 4,6 milions d’euros i donarà servei als tres municipis mancomunats.
La instal·lació coberta estarà situada, al sector de Belitrà est, tocant a Palamós, dins el terme municipal de Calonge, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament a la Mancomunitat.
Es tracta d’una instal·lació de 4.222 metres quadrats que compta amb un vas principal de sis carrers, una piscina auxiliar, saunes, hidromassatge, sales de gimnàstica, de musculació i zona de serveis.
Els treballs podrien començar en els inicis de l’any 2011 i el termini d’execució de les obres és de deu mesos. (DDG).

El més llegit

I després