I després

Així gestiona l’Ajuntament la 58 edició del Porta Ferrada. En parla el seu regidor, Josep Saballs

Compartiu aquesta història

L’històric Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, que enguany arriba a la seva 58 edició, segueix endavant segons ha explicat el regidor responsable, Josep Saballs, destacant que és “la gran cita que té aquesta ciutat, juntament amb l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen”.

“El missatge és: estem treballant intensament en el festival, d’una manera discreta però preparats per allò que pugui venir en el moment en què es vagin aixecant les fases del confiament”, comenta Saballs.

En declaracions al programa informatiu de Ràdio Sant Feliu, ha comentat que “Porta Ferrada es manté tot intacte: la programació en els espais on estava previst, amb les entrades a la venda, exactament tot com es va presentar al més de febrer” si bé “sí que és cert que estem treballant en quatre línies, ressituant programacions, perquè hem de preveure que hi hagin artistes que anul.lin les seves gires, sobretot artistes a nivell internacional” com ara els nordamericans, als quals es buscaria una alternativa.

Una altra de les previsions és la reubicació dels aforaments, que s’hauria d’adaptar en el cas que arribessin noves normes pel que es refereix a la separació entre el públic assistent. “Hem de preveure com afrontar això a nivell de costos i catxets d’artistes”.

També ha volgut enviar un “missatge d’il.lusió” perquè “quan estem tants dies tancats a casa, crec que ens hem d’il.lusionar amb algunes coses. I és que estic convençut que aquest estiu tindrem música a Sant Feliu de Guíxols i tindrem música a Porta Ferrada” i que es tenen “espais per reformular-lo” per poder “encabir diferents tipus d’espectacles”.

El més llegit

I després