I després

AGRAÏMENT DELS PARES DEL NEN, JORDI NIEVAS

Compartiu aquesta història

Una setmana després del succés del nen de Sant Feliu perdut a Camós la tarda de Cap d’Any, els seus pares, Jordi Nievas i Sandra Massós, han enviat a les redaccions una carta d’agraïment que reproduïm textualment:
“Els pares i familiars d’en Jordi Nievas, el nen perdut a Camós la nit de Cap d’Any, voldríem expressar el nostre agraïment a tota la gent que ens va ajudar a trobar en Jordi sa i estalvi. En primer lloc, agrair als efectius dels Mossos d’Esquadra, Bombers, el grup d’emergències mèdiques, les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), psicòlegs i autoritats de la Generalitat la seva professionalitat i coordinació per muntar el dispositiu de cerca i buscar incansablement fins a haver-lo trobat. Gràcies per estar al nostre costat, pels missatges d’ànim i el suport rebut. En segon lloc, agrair a la gran quantitat d’amics i voluntaris que van desplaçar-se a Camós per ajudar a les tasques de recerca i a tots els ajuntaments que van estar treballant per coordinar tots aquests voluntaris. Sabem que hi havia una gran quantitat de voluntaris buscant i una llista immensa de voluntaris esperant per fer relleus. Era increïble veure com durant una nit com la de Cap d’Any anava arribant gent per afegir-se a la cerca. Som un país solidari i és en aquest tipus d’esdeveniments on es veu reflectit. No ens cansarem mai de dir gràcies. En tercer lloc, agrair a la família Ribas de mas Ventós, que, tot i estar tallat l’accés a la muntanya a causa de la gran quantitat de gent que hi havia, van insistir a les autoritats per accedir al Mas Ventós per ajudar a la cerca i finalment trobar en Jordi sa i estalvi. Gràcies, gràcies de tot cor. En quart lloc, agrair la col·laboració de la família de la casa rural de Can Serrallonga, que des del primer moment i fins al final van estar ajudant i col·laborant per trobar en Jordi.
Per sort en Jordi està perfecte, és el mateix de sempre i no sembla que tingui cap seqüela. I tot això és gràcies a tots i cadascun de vosaltres. Gràcies.
Jordi Nievas i Sandra Massós”
Us adjuntem un audio en el qual podeu escoltar una intervenció que el pare ha fet aquest dijous al matí a Ràdio Sant Feliu:
[Audio: https://www.rsf.cat/audio/Entrevista a Jordi Nievas.mp3]

El més llegit

I després