I després

Agenda musical de Sant Feliu de Guíxols

Agenda de diverses actuacions previstes a Sant Feliu de Guíxols pels propers dies.

Compartiu aquesta història

Fotografia: Resurrection Fest

•Dissabte 25 de maig, dins el 32è. Aplec de la Sardana, concert amb la Principal de la Bisbal, la soprano Indira Ferrer i la presentació de la Cobla Gaziel de Sant Feliu de Guíxols. Tindrà lloc a les 6 de la tarda al Teatre Auditori Narcís Masferrer. El preu és de 5€. La venda d’entrades es fa a l’Oficina de Turisme i al Teatre, una hora abans del concert.
També, audició de sardanes a càrrec de la Cobla La Principal de la Bisbal a partir de les 10 de la nit al passeig del Mar, davant del Marabú.
Activitats organitzades per l’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ciutat.

•Diumenge 26 de maig, en el marc del 32è Aplec de la Sardana, actuacions de matí i tarda als Jardins Juli Garreta amb les cobles Ciutat de Girona, Sant Jordi i Tres Vents, a les 10.30 i les 16.30 hores. S’hi rifaran diverses paneres i lots. Organitza l’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols amb la col.laboració de l’Ajuntament de la Ciutat.

•El Dilluns 27 de maig a les 21:30 hores actuació de Malämmar, arribats des de Barcelona amb el seu sludge/doom, a l’Atzavara Club de la carretera de Palamós 266 de Sant Feliu. Els acompanyarà un artista convidat.

•Dimarts 28 de maig, actuació de la Coral Gesòria del Casal Tueda a partir de les 4 de la tarda a la Residència Sant Feliu Gent Gran de la plaça Miquel Murlà.

 

 

 

El més llegit

I després