•Gastro Jazz el dijous 18 de juliol a les 23.30 hores al Restaurant Metrònom/Les Noies de l’Elke Spa Hotel de la Rambla del Portalet de Sant Feliu de Guíxols.
Actuaran Manel Fortià, contrabaix, i Luis González al piano. Un dels contrabaixistes més originals de casa nostra acompanyat del pianista Luis González. Serà un concert intimista i creatiu.

•57 Festival de Porta Ferrada. El divendres 19 de juliol, actuació d’Ólafur Arnalds a partir de les 22:30 hores a l’Espai Port.
Va néixer en un poble a disset quilòmetres de Reykjavík fa 32 anys i és un dels principals exponents del talent musical que ha brindat Islàndia en els darrers anys. Fa confluir, amb naturalitat, música clàssica, electrònica, pop i bandes sonores. Més informació clicant aquí i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols, a Can Solés del carrer Sant Pere 41.

•Concerts al Bar Casa Irla

-Dissabte 20 de juliol, a les 7 de la tarda, actuació de Max García Conovers arribat des dels Estats Units. És un cantautor i home banda de Maine, als Estats Units. El 2015 va tenir una idea ambiciosa: escriure una cançó cada setmana durant un any. Es va comprar una vella autocaravana, va ficar la seva guitarra i la seva llibreta i va viatjar per tots els EUA. A mitjan 2016 havia escrit més de seixanta cançons. Un dels seus viatges el va portar a Barcelona, on després d’un concert apoteòsic va acabar tancant un contracte discogràfic. Va gravar en la tranquil·litat de casa seva a Portland, l’hivern de 2016, un àlbum titulat “Motorhome”, que és una selecció de 12 cançons setmanals, una per mes.

-Diumenge 21 de juliol, a les 12 del migdia, des d’Elx, música amb Nacho Casado.

•57 Festival de Porta Ferrada. El dissabte 20 de juliol actuació deMelody Gardot. Serà a partir de les 22.30 hores a l’Espai Port.
És una diva indiscutible del jazz vocal contemporani d’ençà la publicació, ara fa deu anys, del ja clàssic i etern My one and only thrill. Originària de Filadèlfia, va patir l’any 2003, quan tenia només 18 anys, un greu atropellament en bicicleta que va estar a punt de treure-li la vida. Rehabilitada per mitjà de la musicoteràpia, i amb les seves primeres cançons escrites des de l’habitació d’un hospital, aquesta cantant de veu harmoniosa i sensual porta més d’una dècada seduint audiències de tot el planeta.
Més informació i venda d’entrades aquí i al punt de venda oficial a Sant Feliu de Guíxols, a Can Solés del carrer Sant Pere 41.

•Actuació de la Cobla Amsterdam el dilluns 22 de juliol a les 22.15 hores al Passeig del Mar. La cobla holandesa ofereix una actuació a la Ciutat dins la seva gira bianual d’estiu.