I després

Agenda d’activitats a SFG

Compartiu aquesta història

L’OBRA TEATRAL “PULMONS” TANCARÀ EL GUÍXOLS ESCENA
L’obra “Pulmons”, tancarà la programació del Guíxols Escena, escrita per Duncan Mac Millan interpretada per Pau Roca i Carlota Olcina, serà el proper diumenge 22 de juny a les 19h al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols. El preu és de 12 euros o bé a 10 euros la reduïda que es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i una hora abans de l’espectacle.
En un moment d’ansietat global, terrorisme, canvi climàtic i inestabilitat política, una jove parella contempla tenir un fill. Si s’ho pensen massa, no ho faran mai. Però si no s’ho pensen bé, podria ser un desastres.
Volen fer-ho, basant-se en les raons correctes però… quines són les raons correctes?
I què serà el primer en destruir-se, el planeta o la relació?
Duncan Macmillan dóna veu, a través de dos personatges imperfectes però profundament humans, a una generació per a la qual la incertesa és una forma de vida.

GRAN RIFA DEL CLUB TWIRLING SFG
Aquest dissabte a les 19h. davant del pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols, gran rifa de cloenda de la temporada 2013-2014 organitzada pel Club Twirling Sant Feliu de Guíxols amb grans premis.
A partir de les 21h actuació musical en viu.
Servei de bar i entrada gratuita.

XERRADA SOBRE LES PENSIONS A LA CATALUNYA INDEPENDENT AL CASAL DE TUEDA
El proper divendres 20 de juny a les 5 de la tarda al Casal de Tueda, la secció local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols organitzarà una xerrada per parlar sobre el futur de les pensions amb el títol “Les pensions a la Catalunya independent”.
L’acte comptarà amb la presència de Manel Mayor, president d’ERC a la ciutat i de Josep Ginesta, treballòleg, professor d’universitat i president de la sectorial de treball d’Esquerra Republicana de Catalunya.

20juny_PensionsGuixols2

PASSEGEM DES DEL BARRI
La darrera sortida del programa “Passegem des del barri” d’aquesta temporada és aquest divendres 20 de juny: VISITA A L’EXPOSICIÓ “GUÍXOLS, EINES I CREENCES” al Museu d’ Història amb en Jordi Colomeda, tècnic del Museu.
A les 10.00h davant de la Casa Albertí.
Cal inscripció prèvia.
Activitat gratuïta i oberta a tothom

BALL POPULAR A LA PLAÇA SANT SEBASTIÀ
Aquest dissabte 22 de juny a les 22 h. Ball popular a la Plaça Sant Sebastià amb el Conjunt Ciclon.
Organitza: Assoc de veïns del Molí de Vent.

EXPOSICIÓ DE SUSANA SENTÍS A L’ANTIC HOSPITAL DE SFG
Fins el proper 29 de juny al primer pis de l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols, exposició d’art de la pintora, gravadora i muralista Susana Sentís, presentant els seus quadres i el projecte de la façana del carrer Sant Joan 51 de Sant Feliu de Guixols.
Aquest treball respón a uns dels objectius màxims del Departament d’Arts Aplicades al Mur de l’Escola Llotja de Barcelona. Un projecte de rehabilitació artística d’aquestes característiques, d’una façana catalogada, és la primera vegada que es realitza com a projecte final de carrera dels estudis de grau superior. Susana Sentís ha reunit en el seu treball totes les coordenades que competen a la seva especialitat: documentació, disseny, gestió i execució tècnica.
En el següent link trobareu el resum de la seva obra que ha realitzat al llarg d’un any.

SORTIDA DELS AMICS DEL MUSEU
Aquest dissabte 21 de juny, sortida a l’exposició “Víckings” al conjunt modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona). Sortida a les 9h de davant de l’església de Sant Feliu de Guíxols. Preu: socis 45€ / no socis: 50€ (inclou transport, entrada i visites guiades, dinar). Inscripcions: Oficina de Turisme. Més informació: www.amicsmuseu.cat / Tel. 972.82.15.75.

EXPOSICIÓ DE PILAR ESTEVA AL PATI DE L’AJUNTAMENT DE SFG
Exposició de pintura de Pilar Esteva al pati de l’Ajuntament. De dilluns a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges, de 10h a 14h.

expo pilar esteve 2

DECLARA’T A CATALUNYA, AQUEST DISSABTE A LA BIBLIOTECA
Sessió informativa a càrrec de Xavier Vidal, membre de la campanya “Declara’t a Catalunya”, el dissabte 21 de juny a les 19:30h a l’Auditori de l’Escola de Música (c/Capmany, 23-25).
Declara’t a Catalunya és la campanya de l’Assemblea Nacional Catalana on es convida a tots els ciutadans a col•laborar en la creació de la Agència Tributària de Catalunya, una estructura d’Estat imprescindible per a gestionar els recursos propis.
Consisteix en què quan es faci la declaració fiscal per a l’Estat espanyol, se’n faci una còpia i s’entregui voluntàriament al Govern de Catalunya.

 

El més llegit

I després