Aquest dissabte 26 d’agost se celebra la quarta Nit en Blanc, esdeveniment que reunirà públic a l’aire lliure a la zona centre gaudint espectacles de carrer relacionats amb els comerços del municipi (desfilades de moda, exhibicions, música de carrer, etc.).

Des de l’Ajuntament s’ha anunciat que s’han pres mesures de seguretat i de circulació “intentant que afectin al mínim la normalitat del trànsit de la zona centre-mar”.

A grans trets, aquestes són les afectacions:

-El passeig del Mar -carrils centrals principals-, en els dos sentits de la marxa, NO tindrà afectacions en cap moment.

-Per protegir les activitats que es fan al principi de la Rambla/Passeig (zona taxis) es talla un petit tram del vial lateral del Passeig des de les 17h del dissabte fins les 2h de la matinada. Només es tallen els pocs metres que connecten la Rambla amb el Passeig. Els veïns que disposen d’aparcament privat a la zona poden utilitzar el carrer Voltes per entrar i sortir per Capmany (o el mateix vial del Passeig, que tindrà doble sentit).

-Un petit tram del carrer el Mall a la placeta de Sant Joan estarà tallat (no afecta la circulació de carretera de Girona).

-La totalitat del carrer Hospital estarà tallat a partir de les deu del matí de dissabte 26 fins a les dues de la matinada.

En l’anunci es destaca que les mesures es prenen per tal de tenir una celebració lluïda i que tingui presents mesures de seguretat adients per tal que la celebració sigui, un any més, un gran èxit.