Degut al decret d’alarma que afecta el país des d’aquesta setmana, el servei de bus urbà de la ciutat (Montdela) i dels busos que fan el recorregut Sant Feliu de Guíxols/Palamós, Girona o Barcelona, han patit diverses afectacions.

 

MONTDELA

Pel que es refereix al bus urbà de Sant Feliu, hi han hagut uns canvis en els horaris que seran vigents a partir del dimecres 25 de març de 2020. Afecten les línies L5 i L6. Els podeu consultar en el gràfic, a continuació.
Pel que fa la línia L5B de dies lectius direcció a l’Institut Sant Elm, segueix anul.lada.

Els busos que circulin han de seguir les mesures de seguretat establertes, és a dir, només poden anar ocupats com a màxim en un terç de la seva capacitat, amb la separació entre els passatgers establerta pels protocols.

___

TEISA

Pel que fa a les afectacions al servei de l’empresa Teisa, que ofereix el recorregut Sant Feliu de Guíxols/Girona, els horaris actuals són:

•De dilluns a divendres es realitzaran els horaris habituals dels dissabtes feiners.
•Dissabtes, diumenges i festius, es realitzaran els horaris habituals dels diumenges i festius.

Podeu consultar tota la informació fent clic aquí.

____

SARFA

Sarfa recorda que fins al 9 d’abril l’accés al seu servei de transport és gratuït.
Degut a la situació, els seus horaris també han patit canvis i el servei nocturn ha quedat anul.lat fins a nou avís. Ho podeu consultar aquí.
Per a més informació podeu trucar al 902.302.025.

Quan acabi la gratuïtat del servei:
La venda de bitllets online queda anul.lada i aquests es poden adquirir via telefònica al 902.302.025 i al mateix autobús, ja que la guixeta romandrà tancada fins a nou avís.