I després

ACTIVITATS I NOTÍCIES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

A l’apartat “A la carta” del nostre web hi podreu trobar la relació d’activitats del mes de desembre. Tot seguit us oferim un recull que poden ser del vostre interès:
CONCERTS AL BAR LA GOLETA
Aquest Divendres 13 al Bar la Goleta a les 23:00h amb entrada gratuïta Concert de JORDI PELACH (Pop d’Autor / Sta.Coloma de Farners) + INGMAR KROONENBERG (Humorista Musical / Bcn)
I el dissabte 14 al Bar la Goleta a les 23:00h amb entrada gratuïta Concert de MARiMUNTANYA (Rock Alternatiu / Bcn) + BÖNÖBÖ (Punk Rock / Cassà de la Selva)
64è APLEC DEL MONTCLAR
El proper diumenge 15 de desembre 64è Aplec del Montclar amb sortida ales 8:30 de la Urbanització Casa Nova.
Durant el matí es farà el tradicional pessebre de fang i renovarem la senyera.
Organitza: Secció Excursionisme Obert del Centre Excursionista Montclar
Més informació: c.e.montclar@gmail.com
XARXA PRESENTA BAMBI DIUMENGE AL TEATRE
El proper diumenge, 15 de desembre a les 12 del migdia, al Teatre-Auditori municipal, Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, Xarxa presnta: “Bambi, una vida al bosc” amb la companyia El Replà produccions.
Oferiran una adaptació lliure de la conegudíssima història de Felix Salten que explica la vida d’un petit cérvol, Bambi. Acompanyat del seu amic, el conill Tambor, Bambi fa noves amistats, coneix l’amor i pren consciència de les amenaces del bosc.
Un espectacle per a tots els públics.
INSCRIPCIONS DEL CASAL DE CUINA INFANTIL DE NADAL
Aquesta setmana serà la última per poder formalitzar la inscripció al casal infantil de Nadal de cuina ecològica i de mercat. Places lliures especialment el matí de 9h a 13h. Adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys. Més informació a espailamilana@gmail.com o bé als telèfons: 699280534/ 697248119
CENTRE ALBERTÍ D’ART I DISSENY, NOUS CURSOS
El Centre Albertí d’Art i Disseny ja disposa dels nous cursos a través dels quals es poden aprendre o bé millorar les diverses tècniques artístiques:
Curs de Pintura
Curs d’aquarel·la
Mandalas
Sanar a través de la pintura
Dibuix amb model al natural
Dibuix al aire lliure
Gravat
Fotografia
Autocad 2D
Dibuix 3D
Photoshop
Videoclips
Il·lustració
Titelles i Màscares
Aparadorisme
Per a més informació, truqueu al 616527971 centrealberti@gmail.com

El més llegit

I després