I després

ACTIVITATS ESCOLA DE FUTBOL SANT FELIU

Compartiu aquesta història

L’Escola de Futbol Sant Feliu, com cada any ha dedicat els darrers caps de setmana a l’organització dels seus tornejos de final de Temporada, han estat 67 equips i prop de 1000 els jugadors i jugadores de totes les edats que han passat pel Camp Municipal de Vilartagues.
Com a primer objectiu, el Club ha donat un tomb en els darrers anys aconseguint que de ser unes competicions bàsicament d’àmbit gironí, cada cop siguin més els clubs de les comarques de Barcelona especialment que vinguin a participar dels nostres tornejos i visitin la ciutat de Sant Feliu.
Com a segon, l’Escola ha aconseguit que tots els jugadors del Club acomiadin la Temporada a casa, i ho fan des dels més petits als més grans.
El passat 24 de maig es va portar a terme la primera edició del Torneig Ciutat de Sant Feliu per a la categoria Sènior Femení, en format de triangular entre les jugadores de l’Escola, el Sils i el Montcada, finalment van ser les jugadores barcelonines els que es van emportar la victòria.
I Torneig Ciutat de Sant Feliu
Categoria Sènior Femení
1er CF Montcada
2on Sils CF
3er EF Sant Feliu
El cap de setmana del 30 I 31 de maig es va portar a terme l’edició número vint-i-cinc del Torneig de l’Amistat en les categories de Prebenjamí (2008 i 2007) i la de Benjamí (2006).
El format de totes les categories va ser de dues lliguetes inicials de quatre equips. Els dos primers de cada grup passaven a jugar les semifinals mentre que els dos darrers es jugaven els quatre últims llocs de la classificació. Els guanyadors de les semifinals es jugaven ser primers o segons, mentre que els perdedors, el tercer i quart lloc.
El l’edició d’aniversari, van ser 24 els equips de les comarques de Girona i Barcelona, d’alt nivel, que van participar-hi amb prop de 290 jugadors i al final el quadre de campions va quedar com segueix::

25e Torneig de L’Amistat
Categoria Prebenjamí 2008
1er Palafrugell FC
2on CF Base l’Empordanet
3er Girona FC
4rt CF Peralada

Categoria Prebenjamí 2007
1er RCD Espanyol
2on EF Sant Feliu
3er Girona FC
4rt Juventus AC

Categoria Benjamí 2006
1er Cornella UD
2on CEF Bosc de Tosca
3er FC l’Escala
4rt CF Perelada

El cap de setmana del 5, 6 i 7 de juny va arribar la segona edició del Torneig Ciutat de Sant Feliu, un Torneig que va néixer l’any abans amb la voluntat de portar també a Sant Feliu equips de primer nivell en la resta de categories del Futbol Base.
Així el Divendres s’estrenaven els Juvenils en format nocturn, mentre que dissabte al matí ho feien els alevins de primer any i a la tarda els de segon. El diumenge al matí saltaven al camp els infantils i a la tarda els cadets. El format va mantenir-se com en el Torneig de l’Amistat i el quadre de campions va ser:

II Torneig Ciutat de Sant Feliu
Categoria Aleví 2004
1er CF Mollet UE
2on EF Sant Feliu
3er EF Girones-Sabat
4rt FC l’Escala

Categoria Aleví 2003
1er OAR Vic
2on FC l’Escala
3er EF Sant Feliu
4rt CD Blanes

Categoria Infantil
1er EF Gavà
2on CD Blanes
3er EF Baix Ter

Categoria Cadet
1er EF Sant Feliu A
2on EF Sant Feliu B
3er CE Mataró

Categoria Juvenil
1er UE Figueres
2on CF Mollet
3er EF Sant Feliu

 

 

El més llegit

I després