Aquest cap de setmana de juliol, es pot gaudir de dues activitats extraordinàries al Museu d’Història i Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Per començar, el dissabte 23 de juliol a les 18.00h, s’inaugura una nova activitat familiar a l’exposició “Curar-se en salut” del Museu d’Història.  “El mapa de la vida”, una visita dinamitzada per un pilot d’avió una mica excèntric però molt eixerit, que està disposat a acompanyar-nos a través de l’exposició per ensenyar-nos que la salut és un tresor que està dins nostre i l’hem de conèixer i cuidar. El buscarem a través del seu “mapa de la vida” de manera divertida i amena, descobrint entre tots aquells aspectes de la salut i l’alimentació que ens duran pel camí de la felicitat. Ens explicarà tots els avantatges de dur una vida sana amb alguns trucs i consells per fer-ho fàcil!

L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia presencialment al Museu d’Història i Oficina de Turisme (Pl. Monestir s/n), per telèfon al 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat.

I per acabar el cap de setmana, el diumenge 24 de juliol a les 18:30h podeu gaudir de la visita musicada “Medievalia”, una visita diferent i única al Monestir Benedictí de Sant Feliu de Guíxols, en la que les explicacions no quedaran tancades a la realitat del monestir i dels seus monjos, sinó que “sortiran” al carrer per trobar-se amb la vida quotidiana del món medieval d’aquesta zona empordanesa. El duo format per Pedro Burruezo i Maia Kanaan posaran les notes musicals amb cançons amb perfums de sons medievals, moriscos, sefardites…

El preu és de 5€ i les places són limitades. Cal inscripció i pagament previ al vestíbul del Monestir (Pl. Monestir, s/n). Tel. 972821575.