I després

ACTES ERC I JERC GUÍXOLS PER LA DIADA

Compartiu aquesta història

Un any més, ERC i les JERC Guíxols organitzaran un seguit d’actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.
Aquests començaran el dimarts 10 de setembre on les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, organitzaran la 9a edició de la Diada Jove, que es tornarà a fer al pati del Teatre Municipal. Els concerts començaran a les 22:00h i l’entrada serà gratuïta amb servei de bar.
El dimecres 11 de setembre, com ja és tradicional la secció local d’ERC a la ciutat, farà un seguit d’actes que aquest any avançaran el seu horari per poder assistir després a la cadena humana que organitza l’Assemblea Nacional Catalana.
Les activitats començaran a les 8:30h amb una concentració a la Porta Ferrada, on a partir de les 9 del matí es farà un cercavila fins el cementiri on a les 9:30h es farà l’ofrena floral al President Irla. A les 10:30h acompanyats de Percussió Ganxona, es farà un cercavila pels carrers de la ciutat fins a la plaça del Mercat on a les 11:00h els Minyons de Santa Cristina faran una actuació Castellera.
Des d’ERC i les JERC Guíxols, animen als ganxons i les ganxones a participar a totes les activitats que es fan per la Diada Nacional de Catalunya.
www.esquerra.cat/guixols guixols@esquerra.org facebook.com/ERCGuixols

twitter.com/erc_guixols

El més llegit

I després