I després

ACTES D’ERC I COMMEMORACIÓ TRICENTENARI

Compartiu aquesta història

ACTES D’ESQUERRA REPUBLICANA A SANT FELIU
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) organitza un Vermut Popular aquest dijous, 1 de maig, a les 12 del migdia, a la Plaça Salvador Espriu de Vilartagues, que comptarà amb la intervenció de Teresa Jordà, diputada d’ERC al Congrés de Diputats. La presentació anirà a càrrec d’Albert Polo. L’acte públic és obert a tothom i està emmarcat en la campanya “Votar és democràcia. Tots per un nou país”.
El dia següent, el divendres 2 de maig a les 18:30 h. a la sala d’actes del monestir, ERC ha programat un acte sobre les properes eleccions europees en el qual intervindran Josep Maria Terricabras, cap de llista al Parlament Europeu i els candidats al Parlament Europeu, Bernat Costas, i Magda Casamitjana. L’acte serà presentat pel president de la secció local, Manel Mayor.

COMMEMORACIÓ DEL TRICENTENARI
L’Assemblea Nacional Catalana de Sant Feliu i l’Ajuntament, organitzen pel proper divendres, 2 de maig, a les 8 del vespre al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, un acte institucional de commemoració del Tricentenari 1714-2014.
L’esdeveniment consistirà en la projecció del curtmetratge de 20 minuts de durada: “Vèncer o morir” realitzat per l’Associació Miquelets de Catalunya i, seguirà amb una lectura de poemes patriòtics, on hi participarà la Núria Feliu acompanyada de diversos ganxons per tot seguit continuar amb una interpretació de cançons catalanes a càrrec de la Coral de Vilartagues.
L’organització considera molt important “que enguany es celebri i es commemori especialment aquesta data, ja que 300 anys després recuperarem la nostra dignitat i llibertats d’una forma pacífica i democràtica”.
L’entrada és oberta i gratuïta i, en finalitzar, es servirà una copa de cava i piscolabis.

El més llegit

I després