I després

Actes de la festivitat de la Mare de Déu del Carme

Compartiu aquesta història

La festivitat de la Mare de Déu del Carme que se celebrarà el dissabte, 14 de juliol, organitzada conjuntament per la Confraria de Pescadors i l’Ajuntament de Sant Feliu ja s’està ultimant i es disposa del programa que, enguany, compta amb la novetat que els participants hauran de fer una petita aportació.

Amb aquesta decisió, d’una banda, es col·laborarà en el seu finançament i, per l’altra, s’ordenaran i es racionalitzaran els actes que en diversos moments puntuals de l’any passat varen superar les previsions dels organitzadors.

L’Ajuntament posarà, per tant, a disposició de tothom qui ho desitgi, una embarcació de gran capacitat per poder participar en la processó marítima. El preu del tiquet serà de 3 euros, que es pot adquirir anticipadament als centres cívics de Tueda i Vilartagues o bé el mateix dia a l’esplanada del port des de una hora abans de la processó marítima.

Per a la sardinada al Salvament, el preu del tiquet serà de 2 euros que donarà dret a una ració de sardines i got de vi. Es pot adquirir anticipadament als centres cívics de Tueda i Vilartagues o bé el mateix dia a l’esplanada d’El Salvament des de una hora abans de la processó marítima a partir de les 7 de la tarda.

D’altra banda, des de l’Ajuntament i la confraria, es demana la col·laboració de totes aquelles persones que ho desitgin per a participar en la processó pels carrers del centre de la ciutat fent de portadors de la Mare de Déu..Cal apuntar-se a la mateixa confraria, a la recepció del Club Nàutic o bé a la recepció dels Llops de Mar.

Quant als actes i horaris, el programa serà el següent:

A les 10.30 h. Pregària a la Parròquia Mare de Déu dels Àngels

A les 11 h. Processó pels carrers del centre de la ciutat

A les 12 h. Ofrena floral a l’esplanada del moll de pescadors

A les 12.30 h. Processó marítima

A les 18 h. Jornada de portes obertes a l’edifici d’El Salvament.

A les 20 h. Sardinada popular al Salvament

A les 22 h. Havaneres a la platja amb La Taverna i Els Escamarlans de Palau

Col·laboren amb l’organització: l’Associació de Festes Ganxones, Colla Gegantera
Ganxona, Creu Roja, Associació Lop de Mar, Club Nàutic i Ports de la Generalitat de
Catalunya

 

Foto: El Punt Avui

El més llegit

I després