I després

ACTES CARNAVAL DE PD’A

Compartiu aquesta història

Tot a punt! Arriba el 41è Carnaval de Platja d’Aro del 3 al 14 de febrer de 2018 (pdf) amb una vintena d’activitats amb el carrer com a escenari principal i de marcat caràcter popular i familiar. La Gran Rua de Carrosses i Comparses és dissabte 10 de febrer: al matí desfilen en exhibició una desena de colles (11 h), i a la tarda la setantena que opten als més de 8.000 euros en premis de diverses categories: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa, Colles Locals i Colla Debutant. Lliurament de premis a partir de mitjanit al ball de Carnaval al Palau d’Esports i Congressos amb la música del conjunt The Jukebox.

L’activitat però, comença una setmana abans, el dissabte 3 de febrer amb el Sopar de Colles de Carnaval (21 h) i l’espectacle còmic, coreogràfic i musical de presentació de cadascuna de les colles del municipi (23 h) -dues propostes obertes a tothom-. Diumenge 4 de febrer Trobada Infantil a S’Agaró (11 h) i Canvi d’Atributs entre els Carnestoltes de l’any passat amb els d’enguany (18 h), moment en que començarà el regnat del Rei Carnestoltes El Trencadís de Mar Obert i la Reina La Sagrada Xalana, de la Colla La Xalana del Port.

Les cercaviles de les Llars d’Infants Municipals són dimecres 7 de febrer (11 h), i també la botifarrada popular (21 h). L’endemà Dijous Gras, 8 de febrer, s’inaugura amb el pregó de Ses Majestats Carnestoltes (13 h), i continua amb una arrossada popular (14 h). Diumenge 11 de febrer les activitats prenen el carrer: jocs gegants de Jugantots (11-14 h), Rua de Colles Locals a Castell d’Aro (12 h) i animació amb la música de Tamborian’s (12 h) i l’espectacle La Gran Família amb la Cia. Fadunito (17 h). L’Enterrament de la Sardina, dimecres 14 de febrer, tanca els actes de Carnaval amb la tradicional concentració, cercavila i sardinada popular (19.30 h).

 

El més llegit

I després