I després

Acte de campanya d’ERC Guíxols al teatre de Sant Feliu

ERC Guíxols ha celebrat un acte de campanya al Teatre auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, aquest dilluns 8 de febrer. A continuació, podeu llegir íntegre l'escrit de la secció local del partit.

Compartiu aquesta història

ERC Guíxols ha celebrat un acte de campanya al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, aquest dilluns 8 de febrer. A continuació, podeu llegir íntegre l’escrit de la secció local del partit.

Aquest dilluns 8 de febrer, Esquerra Republicana de Catalunya va celebrar un acte de campanya 14F al Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols on, Teresa Jordà, cap de llista d’Esquerra Republicana a les comarques gironines, va subratllar que Esquerra és “l’única garantia d’evitar un govern del PSC com el de la Diputació de Barcelona amb JxCAT.”

L’acte, que va complir amb les mesures de seguretat establertes per a la Covid-19, també va ser retransmès via online a través del compte d’Instragram d’ERC Guíxols i del canal de Youtube de la secció local. A part de l’actual Consellera d’Agricultura i cap de llista de Girona, Teresa Jordà, també van intervernir Laurà Vilagrà, número dos per Barcelona, Anna Tresserras i Josep M. Rufí candidats d’ERC a Girona i Sílvia Romero, portaveu del grup municipal d’ERC Guíxols, que va fer la presentació i el parlament inicial. Entre les intervencions es va destacar que la voluntat dels republicans és formar un “govern ampli independentista amb totes les forces que defensen l’amnistia i l’autodeterminació” i dur a terme unes polítiques socials ambicioses per a posar les persones al centre i poder paliar la situació excepcional de pandèmia que està patint la nostra societat.

Teresa Jordà va afegir que “tenim l’oportunitat de fer un Govern nou, que trenqui amb la sociovergència que s’ha repartit el poder a Catalunya durant els darrers 40 anys. Aquestes eleccions són un plebiscit entre el PSC d’Illa, amb la seva via VOX, o fer de la reconstrucció del país la nostra Via Àmplia per Guanyar la República Catalana”, “ens hi juguem molt, o 155 o Esquerra Republicana”.

Al següent enllaç trobareu el vídeo de l’acte: https://youtu.be/NdNKDQvHNp0

El més llegit

I després