I després

ACORD PEL FULL DE RUTA DE L’HERÈNCIA DELS ANLLÓ

Compartiu aquesta història

L’alcalde anunciava per la nostra emissora el 15 de gener, que l’Ajuntament havia enviat un full de ruta a la Generalitat amb la intenció d’acordar definitivament la liquidació de l’herència intestada dels germans Joan i Francisco Anlló.

La reunió amb el director general de Patrimoni, Francesc Sutrias, s’ha celebrat aquest dilluns i a la sortida l’alcalde s’ha mostrat “satisfet d’aquesta solució per acordar i tancar, 13 anys després, un full de ruta realista, àgil i que permet posar el punt i final a un llarg camí de tràmits i gestions per liquidar l’herència i revertir-la a la ciutat”.

L’acord amb el govern català inclou la venda del Panorama, el Rex II i una finca del carrer Sant Martirià abans de l’estiu, la reunió de la Junta Distribuïdora d’Herències per fer una distribució parcial i que el consistori treballarà per tal que un dels hotels es destini a habitatges socials. Restaran pendents de modificacions en el POUM els edificis dels antics hotels Regente i Mediterráneo així com la finca ocupada del carrer Verdaguer.

S’ha acordat un calendari d’actuacions que suposa a la pràctica un punt de concreció en el temps a les accions administratives que fan referència a la liquidació del patrimoni intestat dels germans Anlló.

Dos dels punts del full de ruta contenien el següent text:

1- La posada a la venda de la l’Hotel Panorama en el segon trimestre d’aquest any, és a dir, abans de l’estiu. La venda de l’immoble es pot fer després que s’hagi esmenat la circumstància d’una doble titularitat registral d’una petita part de la finca que constava al Registre de la Propietat, i que la Generalitat va detectar l’any 2014 quan es disposava a treure per primera vegada a subhasta l’hotel, juntament amb altres immobles procedents de l’herència. L’any 2013 l’hotel Panorama va ser taxat per un import de 1.825.000 euros, i ara es taxarà de nou.

2. La convocatòria de la Junta Distribuïdora d’Herències, un òrgan en el qual hi formen part la Generalitat i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, per tal que es pugui obrir la convocatòria pública i que les entitats interessades hi puguin participar com a beneficiàries.

El més llegit

I després