I després

Aclariment de l’empresa Mobles Vilanova. La furgoneta incendiada ahir a Sant Feliu de Guíxols, va ser a causa d’un curtcircuit

Per evitar la propagació de comentaris sense coneixement dels fets, compartim la publicació de l'empresa Mobles Vilanova, propietària de la furgoneta incendiada, en la qual es fa constar expressament que l'incendi en una furgoneta ahir a Bujonis era una desafortunada falla elèctrica fortuïta del propi vehicle.

Compartiu aquesta història

Per evitar la propagació de comentaris sense coneixement dels fets, compartim la publicació de l’empresa Mobles Vilanova, propietària de la furgoneta incendiada, en la qual es fa constar expressament que l’incendi en una furgoneta ahir a Bujonis era una desafortunada falla elèctrica fortuïta del propi vehicle. Aquest és el comunicat de la mateixa empresa:

“Des de Mobles Vilanova volem aclarir els fets succeïts aquest matí. A les 10.15h la nostra furgoneta cremava a la zona comercial del Polígon Bujonis de Sant Feliu.

La causa ha estat un curtcircuit intern que ha desencadenat en un foc que ha fet que els frens del vehicle deixessin de funcionar, avançant uns metres sense control en flames.

Cinc vehicles han patit petits danys, un dels quals una patrulla de mossos d’esquadra.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat dues unitats de bombers, unitat d’emergències mèdiques i diverses patrulles de policia local i mossos d’esquadra.

En primer lloc, lamentem els desperfectes que l’incident ha ocasionat als vehicles implicats, que seran tots coberts per l’assegurança.

Agrair la ràpida actuació dels cossos de seguretat i bombers, que han evitat majors conseqüències.

Sortosament els danys han estat només materials, ningú no ha resultat ferit i amb això ens donem per més que satisfets.

Volem desmentir els rumors que ens consten sobre un possible incendi intencionat per part d’algun grup reivindicatiu. Ha estat un fet fortuït derivat d’una avaria no previsible en un vehicle amb totes les revisions al dia.

Seguirem treballant per oferir el millor dels nostres serveis als nostres clients. Això sí, amb furgoneta nova ?

Bona nit a tothom!!

www.mobles-vilanova.com”

Comunicat de l’empresa

 

El més llegit

I després