I després

Accident a Sant Feliu amb el jove Cristian Donaire, de 21 anys, mort i el comapny ferit

Compartiu aquesta història

Aquesta passada matinada, prop de 2/4 de 7, el jove de 21 anys de Sant Feliu, Cristian Donaire Romero, ha mort a causa d’un accident de trànsit, sense més vehicles implicats, en topar contra un pi de grans dimensions a l’alçada dels edificis Salter-Urcatusa, pocs metres abans d’arribar al giratori de l’escorxador i la Creu Roja.

El vehicle, un Peugeot-307 de color blanc, venia de Platja d’Aro en direcció a Sant Feliu amb dos ocupants i conduït per Cristian Donaire que, per causes desconegudes, ha perdut el control topant contra un pi de la vorera del carril contrari.

A causa del fort impacte el vehicle ha quedat literalment plegat i tres dotacions de bombers han hagut d’intervenir per alliberar els joves de la ferralla, extraient el cos sense vida d’en Cristian i el de l’acompanyant, de 20 anys ferit que ha estampit contra el vidre quedant amb mig cos fora del vehicle, la qual cosa sembla que li hauria salvat la vida. Immediatament fou traslladat per una ambulància del SEM a l’hospital de Palamós mentre el forense certificava la mort del conductor a les 7:04 h.

Segons s’ha desprès de fonts de la intervenció, sembla ser, que la colla de joves, que anaven en dos vehicles, s’haurien repartit de forma inusual i que la xicota de la víctima anava en el vehicle que els precedia.

El pi ha quedat inclinat a causa de l’impacte i l’entorn, ple de restes del vehicle, accessoris i fins i tot alguna peça de vestir com la jaqueta i alguns CD’s trencats.

En Cristian, molt dinàmic, conegut i estimat, amb un gran cercle d’amics, serà acomiadat demà, dilluns, a les 12 del migdia a l’església del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Els seus companys s’han anat comunicant la tràgica notícia aquest matí a través de facebook posant fotografies públiques del perfil d’en Cristian en els seus missatges, cliqueu per ampliar-les:

Tot seguit, fotos del vehicle i lloc ‘on s’ha produït el fatal accident

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després