I després

ACCÉS A LA BORSA D’HORTS URBANS DE SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament té un espai, a la zona de Mas Cabanyes, a disposició dels usuaris que desitgin tenir un hort per al consum propi.

Actualment s’ha exhaurit la borsa de persones en llista d’espera interessades en obtenir un hort urbà municipal. És necessari disposar d’una nova borsa per adjudicar possibles horts vacants, així com definir l’ordre d’aquesta borsa.

L’Ajuntament ha acordat convocar el concurs mitjançant el qual es definirà la borsa de persones interessades en obtenir un hort urbà municipal. Les sol·licituds es podran presentar a l’Ajuntament durant 10 dies hàbils. El termini compta a partir de l’endemà del 7 d’abril de 2017 -data oficial de publicació.

Els horts urbans esdevenen un indret on conrear de manera natural i sana els aliments. Solen ser gratificants en el sentit que ajuden a mantenir-se actiu físicament i a valorar més el contacte amb la terra i la natura.

El tràmit sencer, amb la convocatòria, requisits i terminis, el trobareu a l’espai web: ciutada.guixols.cat (accés directe: http://bit.ly/2oQ5eQt)

El més llegit

I després